Autor: Informer.rs

05.04.2023.

08:44

Foto: Tanjug

Sport

VLAHOVIĆU PREKIPELO! Srbin izrevoltirano napustio teren! Trener ga grlio, A ON... (VIDEO)

Dva gola u Torinu pala su u finišu meča. Kolumbijac Kvadrado je doveo Juventus u vođstvo u 83. minutu, a Inter se poraza spasio u petom minutu nadoknade.

Defanzivac Juventusa Bremer je igrao rukom, posle intervencije iz VAR sobe potvrđen je penal, a rezervista Intera Romelu Lukaku nije propustio šansu da izjednači.

Informer

 

Filip Kostić je odigrao ceo meč za Juventus, dok je Dušan Vlahović zamenjen u 74. minutu. Upravo je srpski napadač na meti kritika u Italiji, jer nikako da "proradi", a njegovo nezadovoljstvo i frustracija nije mogla da se sakrije kada je napuštao igru.

Trener Masimilijano Alegri je zagrlio reprezentativca Srbije, a ovaj je samo nastavio da hoda žureći da se što pre oslobodi zagrljalja. Nervoza je bila očigledna na licu čoveka koji je navikao navijače na golove, ali kojem nikako ne polazi za nogom da ponovo krene da trese mreže za klub koji ga je papreno platio.

Vlahović je odmah skinuo dres razočaran što nije uspeo da se upiše u strelce, a onda je posmatrao ostatak utakmice vidno neraspoložen.

Ne prestaje fudbalski svet da bruji o njegovom odlasku u Arsenal, a samo Dušan zna šta mu se vrzma po glavi.

I vrapci na grani znaju koliko je gladan golova i konstantno željan dokazivanja i nema sumnje da Vlahoviću i te kako teško pada ova situacija. On je to indirektno nedavno potvrdio kada je dobio pohvalu  navijača, ali se samo kiselo nasmejao i odgovorio da se nada da će "neka završiti u golu".