Autor: Informer.rs

05.04.2023.

10:06

Foto: Tanjug/AP

Sport

ITALIJANI PONIZILI SRBE! KOSTIĆ I VLAHOVIĆ SU BILI NAJGORI, a Alegri je OVO rekao o Dušanu! (FOTO)

Srpski fudbaleri Filip Kostić i Dušan Vlahović podbacili su u noći za nama.  Renomirana italijanska "Gazeta delo sport" dala je samo Dušanu Vlahoviću i Filipu Kostiću "petice", najnižu ocenu za nastup na meču.

Informer

 

Filip Kostić je odigrao ceo meč za Juventus, dok je Dušan Vlahović zamenjen u 74. minutu. Srpski napadač je već neko vreme na meti kritika u Italiji, jer nikako da "proradi", dva meseca nije postigao gol u Seriji A, a njegovo nezadovoljstvo i frustracija nije mogla da se sakrije kada je napuštao igru.

Informer

Nakon meča šef struke Juventusa, Masimilijano Alegri, prokomentarisao je igru svojih fudbalera, a  među njima i Vlahovića.

- Smatram da moramo bolje da pokrijemo šesnaesterac. Federiko Kjeza je ušao sa drugačijim karakteristikama, malo brže smo kretali loptu i koristili krila, ali ne zaboravimo da je Anhel imao prvu šansu na utakmici. I Dušan je dobro prošao, samo sam morao da uvedem sveže igrače sa drugačijim karakteristikama, da prodrmam stvari. Siguran sam da Di Marija nije bio srećan što je izašao, igrači nikada nisu, ali on je dolazio sa međunarodne pauze i iz reprezentacije i trebao mi je neko ko bi mogao da promeni tempo- rekao je Alegri.

Informer

 

Nema sumnje da se navijači, ali pre svega i sami Dušan i Filip nadaju da će izdanje u revanš susretu koji se igra u Milanu 26. aprila biti mnogo bolje.