Autor: Informer.rs

05.04.2023.

21:42

Foto: printscreen Twitter

Sport

PROKLJUČALO NA "TIGANJU"! PALA KRV POSLE TADIĆEVOG GOLA! Navijači napravili skandal, a onda ON NASRNUO NA SRBINA! (VIDEO)

Poznat je rivalitet ova dva kluba, koja su i u prvenstvu Holandije vodila do nedavno veliku borbu za titulu. Međutim, Fejnord je pre samo dve nedelje slavio u Amsterdamu sa 3:2 i time praktično osigurao nedostižnu prednost. Zato Ajaks ima šansu da mu se osveti u kupu.

I dobro je počelo za "kopljanike" iz Amsterdama. Dušan Tadić je u 14. minutu iskoristio jedan odbitak i poluvolejom smestio loptu u mrežu domaće ekipe.

Usledio je prekid utakmice, pošto su najvatreniji domaći navijači žargonski rečeno "zapalili" tribinu. Ogromne količine vatre i dima naterale su sudije da prekinu utakmicu dok se dim ne raziđe.

A onda... Skandal.

Strelac drugog gola za Ajaks Klasen pogođen čvrstim predmetom u glavu, koja mu je tom prilikom raskrvarena.

Desilo se to, naime, nakon što je Tadić uspeo da zagradi loptu tako da Fejenordov turski internacionalac, Orkun Kokču, ne može da dođe do nje.

I, dok se razvijala akcija "kopljanika", Turčin se uneo u lice Srbinu, ovaj mu nije ostao dužan, a onda se stvorila velika gužva.

Prekid je potrajao više od pola sata, a utakica je oko 22.04, kada je trebalo da je već okončana - nastavljena 63. minutom ovog takmičarskog duela.