Autor: Informer.rs

06.04.2023.

14:33

Foto:

Sport

FRKA U RUSIJI! Direktor napenalio novinara zbog Jokanovića: Pitanje ti je glupo, ti si glup!

Dinamo je poražen na tri u poslednjih pet utakmica, eliminisan je iz Kupa Rusije protiv drugoligaša Akrona iz Toljatija posle penala.

Srpski trener Slaviša Jokanović odmah se našao na udaru, već se spekuliše o njegovom odlasku, jer smatraju da je glavni krivac za seriju loših rezultata. Nekadašnji pomoćnik Jirgena Klopa Željko Buvač besno je reagovao kada ga je jedan ruski novinar upitao za potencijalnu smenu Jokanovića.

- To je glupo pitanje, kao i ti! -  odbrusio je Željko Buvač i napravio haos. 

Zbog ove reakcije se direktor Dinama našao na udaru, pa je morao da reaguje i klub. Dinamo se oglasi zvaničnim saopštenjem i uzvinio se zbog neprikladnog ponašanja svog sportskog direktora.

Slaviša Jokanović letos je preuzeo Dinamo iz Moskve. Dobili su deset utakmica, remizirali u pet, a poraženi su u šest mečeva. Trenutno zauzimaju petu poziciju u šampionatu. Pitali su Slavišu Jokanovića da li ima osećaj da bi uskoro mogao da ostane bez posla.

- To nije pitanje za mene, već za šefove kluba. Radim kao trener više od 15 godina i svoj posao uvek radim sa velikom posvećenošću. Još jednom ponavljam. Mislim da nismo igrali loše. Iako je jasno da imamo problema sa završetkom akcija u poslednjim utakmicama - rekao je srpski trener i dodao da moraju da ostanu jedinstveni:

Informer

Slaviša Jokanović

- Iz raznih razloga, nismo u najboljoj formi. Nemamo veliku grupu igrača. Negde nemamo sreće. Moramo da nastavimo vredno da radimo, da budemo jedinstveni i jaki.