Autor: Informer.rs

07.04.2023.

12:06

Foto: Starsportphoto

Sport

MIJATOVIĆ ZABRINUT! Nešto se dešava...

Ljubitelji fudbala, a posebno navijači Real Madrida i dalje bruje o meču od pre nekoliko dana u kojem je tim Karla Anćelotija razbio Barselonu na gostovanju (4:0) i tako se plasirao u finale Kupa kralja.

Legendarni jugoslovenski reprezentativac i bivši fudbaler "kraljevskog kluba", Predrag Mijatović, kaže da vidi promenu u ponašanju i raspoloženju iskusnog stratega.

- Anćelotijevo ponašanje se malo promenilo. Mora da shvati da je Real Madrid komplikovan klub, uvek zavisi od toga da li osvajate titule ili ne. Mora da bude miran, jer ga ljudi i igrači mnogo vole- rekao je popularni Mijat i dodao:

Informer

 

- Imam osećaj da se nešto dešava i da Karlito nije tako srećan kao pre par meseci. Voleo bih da ostane još godinu dana! Uživao sam u odličnoj utakmici. Kakva ličnost, kakav karakter tima. Ovaj tim raste. Detektuje slabosti protivnika, ubrzava ritam i kažnjava. Igrali su savršeno u drugom poluvremenu. Morali su da pokažu da i dalje mogu da se takmiče i da je ovaj tim još uvek gladan i želi da ima spektakularnu godinu.

Informer

 

Mijatović je pričao i o prekaljenom asu Luki Modriću, koji još uvek nije obnovio saradnju sa klubom.

- Luku vidim kao motivisanog, kao da nije ništa osvojio u poslednjih 10 godina. Mislim da će produžiti ugovor još godinu dana. Mislim da neće biti problema, smatram da klub zna da Luka želi da ostane i da će na kraju ostati.

Informer

 

Udarna igla slavnog kluba, Karim Benzema, je i protiv Barselone blistao i postigao het-trik.

- Prošlogodišnji Benzema je bio spektakularan, najbolji igrač na svetu. Ove sezone nije na tom nivou, ali i dalje postiže golove. To želimo od njega, golove- istakao je Mijatović.

Real će u finalu Kupa igrati protiv Osasune.