Autor: Informer.rs

09.04.2023.

14:33

Foto: Reuters

Sport

DOBIO PESNICU U GLAVU, PA SE OGLASIO: Pričaju laži, nisam nikoga vređao!

Španija bruji o skandalu, umesto da pobeda Viljareala bude u prvom planu (3:2). Navodno je Baena pre nekoliko meseci tokom meča Madriđana i Vilgarela u Kupu kralja vređao suprugu Federika Valverdea. Urugvajac mu to nije zaboravio, pa je rešio, bez obzira na cenu, da se obračuna sa Baenom. 

Posle utakmice mu je prišao, dok je ovaj bio na parkingu, i udario ga pesnicom u glavu. Fudbaler Viljarela Aleks Baena oglasio se o incidentu i negirao uvrede. 

- Srećan sam zbog fantastične pobede na terenu kao što je Santjago Bernabeu, ali u isto vreme sam jako tužan zbog napada koji sam pretrpeo nakon utakmice. Iznenađen sam šta se priča o meni. Potpuna je neistina da sam to rekao - napisao je Baena na društvenim mrežama.

Baena je navodno pre nekoliko meseci rekao Valverdeu posle jednog duela: "Plači, jer se tvoje dete neće roditi“, u trenutku kada je Valverdeova supruga, Mine Bonino, prolazila kroz najteže momente u životu, jer je bila uplašena da će izgubiti bebu. 

Kako mediji prenose, Baena je pozvao policiju i obezbeđenje, a sve što se dešavalo na parkingu su snimili fudbaleri Viljareala iz autobousa. Španski mediji prenose da su iz Reala poručili da Valverde nije udario Baenu na terenu, što će sigurno dodatno podići prašinu.