Autor: Informer.rs

09.04.2023.

23:40

Foto: Tanjug/AP

Sport

VALVERDE PROŠAO DOBRO! Viljareal ga neće TUŽITI nakon što im je PRETUKAO igrača!

Uspeo je Viljareal da savlada Real Madrid i tako verovatno reši šampionsku trku u Španiji. Ipak, meč Žute podmornice i Blankosa ostao je u senci velikog skandala koji se dogodio nakon utakmice, a kada je na parkingu ispred stadiona Federiko Valverde nokautirao mladog vezistu domaćih Aleksa Baenu. 

Već danas poznata je pozadina celog sukoba koji je počeo još tokom meča Kupa kralja kada je Baena vređao Valverdea i njegovu suprugu. Urugvajac je prolazio kroz porodičnu dramu budući da je supruga Mina imala komplikovanu i rizičnu trudnoću, na svsu sreću, kasnije se sve dobro završilo, a Baena mu je na utakmici rekao: "Plači, neće ti se roditi sin". 

Mladi vezista Viljareala je i sinoć imao novi neukusan komentar, Valverde je uspeo da ga ignoriše, ali je rešio da se sa njim obračuna nakon meča. Urugvajac je nokautirao Baenu pa se spekulisalo da će Viljareal prijaviti fudbalera Real Madrida. 

Ipak, Viljareal je u zvaničnom saopštenju poručio da nije niti će prijaviti Valverdea, ali da će stati iza Baene ukoliko reši da podnese tužbu.