Autor: Informer.rs

10.04.2023.

07:05

Foto: printscreen

Sport

SUDIJA LAKTOM U GLAVU UDARIO ROBERTSONA! Skandalozan potez arbitra u Premijer ligi! (VIDEO)

Na terenu je tokom meča došlo do sukoba pomoćnog sudije Konstantina Hacidakisa i levog beka  Liverpula Endija Robertsona.

Robertson je na kraju prvog poluvremena došao kod sudije i protestvovao zbog jedne odluke, a arbitar ga je na zaprešćenje svih udario laktom u lice.

Odmah su igrači Liverpula na čelu sa kapitenom Džordanom Hendersonom reagovali i tražili od glavog sudije Pola Tirnija da reguje, ali se na tome završilo. Oglasio i PGMOL (telo odgovorno za zvaničnike mečeva), koji je istakao da ima uvid u incident sa poluvremena, ali da će zaključak doneti naknadno.

Na snimku se ne vidi jasno da li je Robertson ranije imao kontakt sa sudijom i da li je takav njegov potez isprovociran, da li ga je fudbaler Liverpula vređao. Ali, svakako potez arbitra je van svake pameti. 

- Svesni smo incidenta koji uključuje pomoćnog sudiju Konstantina Hacidakisa  i defanzivca Liverpula Endija Robertsona na poluvremenu susreta Liverpula i Arsenala na "Enfildu". Razmotrićemo stvar u celost - navedeno je u saopštenju sudijske komisije.

Podsetimo da su Aleksandra Mitrovića razapeli jer je dodirnuo sudiju, hajka na Ostrvu i dalje traje, a naš napadače je suspendovan osam utakmica. Videćemo da li će i na koji način odgovarati Hacidakis.