11.04.2023.

12:48

Foto: mozzart

Sport

Iskoristi najveće kvote na svetu i budi jedan od preostalih 500 dobitnika

Bogat vikend je iza nas, a utorak je rezervisan za Ligu šampiona. Elitno evropsko klupsko takmičenje vraća se u akciju prvim susretima četvrtfinalne faze, a bukmejkeri Mozzarta spremili su dva najjača koeficijenta, kao i jedan izazzov.

Danas su u ponudi dve promo kvote, i to jedinica na Mančester Siti protiv Bajerna u okviru Lige šampiona, kao i kec na Benfiku u istom takmičenju u duelu sa Interom.

To nije kraj iznenađenjima jer na sve to, čeka vas i današnji Mozzart izazzov koji glasi: pogodi najduži tiket sa parovima 1,25 i više – izađi na crtu i uzmi najveći "deo kolača" od 500.000 dinara. O Mozzart izazzovu možete da se informišete detaljnije klikom OVDE.

Današnji parovi Lige šampiona:

MANČESTER SITI - BAJERN (UTORAK, 21.00), KEC 1,85

Mančester Siti je u celini prilično uspešan u sezoni. Sastav Pepa Gvardiole se bori za titulu u Premijer ligi i plasirao se u četvrtfinale Lige šampiona. Na nacionalnom frontu, Građani su trenutno drugoplasirani na tabeli sa šest bodova zaostatka za Arsenalom, ali imaju još meč u rezervi. Pošto je u prošlom kolu pobedio Sautempton sa 4:1, Mančester Siti je ostvario osmupobedu u nizu na svim frontovima. Prethodno, Građani su bili najuspešniji u grupnoj fazi Lige šampiona u konkurenciji Dortmunda, Sevilje i Kopenhagena, a u osmini finala su bez poteškoća izbacili RB Lajpcig. Bajern se, kao i sadašnji rival, bori na dva fronta i na svakom teži samo trofejima. U Bundesligi ekipa Tomasa Tuhela posle 27 kola vodi na tabeli, ispred Borusije Dortmund sa dva boda prednosti. Pobeda nad Frajburgom od 1:0 u prošlom kolu bila je druga uzastopna za Bajern i Tuhela kao novog trenera Bavaraca. Bajern je u grupnoj fazi bio nepogrešiv protiv Intera, Barselone i Viktorije Plzenj, a potom je sa dva trijumfa eliminisao PSŽ u osmini finala.

Informer

 

BENFIKA - INTER (UTORAK, 21.00), KEC 2,35

Benfika igra sezonu na veoma visokom nivou. Tim Rodžera Šmita je u Ligi šampiona izborio prolaz iz grupne faze sa prvog mesta u konkurenciji PSŽ-a, Juventusa i Makabija iz Haife, a potom lako preskočio Klub Briž u osmini finala. Ujedno, Orlovi su dominirali nacionalnom scenom, gde su pred osvajanjem titule prvaka Portugalije. Osvojili su 71 bod i imaju sedam poena više od Porta. Prednost je bila još veća do prošlog kola, kada su Zmajevi nadigrali Benfiku u Lisabonu sa 2:1. Bio je to tek treći neuspeh u sezoni za Orlove u svim takmičenjima. S druge strane, Inter je podbacio na nacionalnom frontu, i jedina svetla tačka tima Simonea Inzagija je Liga šampiona. Prolazak iz grupe sa Bajernom, Barselonom i Viktorijom Plzenj i potom eliminacija Porta omogućili su strategu da zadrži svoju poziciju. U Seriji A Inter je tek peti na tabeli posle 29 kola, ali samo bod zaostaje za četvrtim Milanom. Trenutno je u nizu od šest susreta bez slavlja na svim frontovima.

Tu je i ponuda za pojedinačne igrače, strelce, asistente, broj šuteva u okvir gola, čak i broj pasova.

Mozzart special možete iskoristiti kako biste sastavili najduži dobitni tiket i osvojili neku od 30 dnevnih nagrada do 100.000 rsd.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.