Autor: Informer.rs

12.04.2023.

22:25

Foto: reuters

Sport

UĆUTKAO KRITIČARE! Vlahović dobio OGROMNU PODRŠKU pred povratak na teren!

Muči se čitave sezone Dušan Vlahović da pronađe pravu formu i ritam. Imao je srpski napadač mnogo problema sa povredama zbog čega ga na terenu nije bilo tri meseca, a od kako se vratio ne uspeva da pronađe golgetersku formu koja ga je krasila tokom čitave karijere. 

Mnogi se nadaju da bi Vlahović, već sutra, u okviru Lige Evrope mogao da najavi bolje dane i pomogne Juventusu u duelu protiv Sportinga. Meč e na programu od 21 čas, a podršku srpskom napadaču pružio je i Masimilijano Alegri. 

Informer

- Svi su kritikovani i imaju loš period. To je deo putovanja. Vlahović mora da ostane miran i da nastavi da radi. Čak i za Rabioa mišljenja su bila veoma različita prošle godine - rekao je Alegri!

Srpski napadač bio je na meti kritika posle Lacija, Juventus je tada poražen i značajno su mu umanjene šanse za plasman u Ligu šampiona. Ipak, podrška Alegrija svakako da će značiti srpskom fudbaleru koji je bolju formu potvrdio u dresu reprezentacije Srbije budući da je postigao tri gola na dve utakmice u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.