Autor: Informer.rs

14.04.2023.

13:30

Foto: Tanjug

Sport

ANĆELOTI ŠOKIRAN! Kakvo vam je to pitanje?

Iskusni stručnjak Karlo Anćeloti  očekuje se da će narednju utakmicu njegove ekipe propustiti Toni Kros i Vinisijus Žunior, kako bi bili što spremniji za uzvratni susret četvrtfinala Lige šampiona sa Čelsijem.

Obojica će krenuti na put s ostatkom tima, ali osećaju bol u aduktoru zbog čega Realov trener nema nameru da rizikuje sa njihovim uvođenjem u igru. Anćeloti se tokom konferencije za medije morao osvrnuti i na kritike koje dobija pa je rekao da su one uobičajene i da "živimo u svetu u kojem treba slušati što govore navijači, novinari, klub i igrači". Dodao je da su "neke kritike opravdane, druge ne", ali i da mu koriste da bi se posao bolje radio.

Informer

 

Otkrio je sjajni stručnjak da bi se sutra u timu moglo naći mesto i za Edena Azara, ali da verovatno neće biti dio startne postave. Usledilo je neočekivano pitanje novinara:

- Da li bu menjali Vinisijusa za Erlinga Halanda? - glasilo je pitanje koje ga je posebno šokiralo.

Informer

 

- Ne. Kakvo je to pitanje? Madrid ima koristi od Vinisijusa, kao što Siti ima od Halanda- odgovorio je Anćeloti.

Haland je u ovom trenutku na učinku od 45 golova i šest asistencija na 39 utakmica za Mančester siti, a Vinsijus je dao 21 gol i upisao 16 asistencija u 45 odigranih utakmica za Real.