Autor: Informer.rs

16.04.2023.

09:54

Foto: ATAIMAGES

Sport

POZNATO kada će biti ODIGRAN MEČ ČUKARIČKI-PARTIZAN!

Kako Žurnal prenosi, dva kluba će se na Banovom brdu najverovatnije sastati u četvrtak, a naknadno će biti poznato i vreme odigravanja meča. 

Meč na Banovom brdu, koji je trebalo da bude odigran u utorak, prekidan je nekoliko puta zbog incidenata navijača Partizana. Duel je potom prekinut u 22. minutu na osnovu procene glavnog sudije Milana Mitića. Odlukom direktora takmičenja Aleksandra Pivića meč između Čukaričkog i Partizana trebalo je da bude nastavljen u sredu od 18 sati bez prisustva publike. Crno-beli nisu imali ništa protiv novog termina, ali Čukarički nije želeo da izađe na teren. Žalili su se "brađani" na odluku Superlige, pa meč nije odigran ni 12. aprila. 

Informer

 

Direktor Superlige Aleksandar Pivić bi u utorak trebalo da potvrdi dan i vreme odigravanja utakmice između Čukaričkog i Partizana. Nema dileme da će Partizan biti kažnjen za prekid meča, a Disciplinska komisija trebalo bi da zaseda u sredu, najkasnije u četvrtak.

Informer

 

"Shodno članu 12. stav Z. propozicija za takmičenje u predviđenom roku utvrdio sam datum i vreme nastavka prekinute utakmice putem službenog informacionog sistema KOMET o čemu ste blagovremeno obavešteni (11.04.2023. godine u 20.04 časova). Takođe od službi zaduženih za bezbednost i sigurnost dobio sam preporuke da se pomenuta utakmica nastavi bez prisustva publike i o tome ste dobili obaveštёnje od sektora bezbednosti FSS putem mail-a iste večeri u 20.02 časova. Uzimajući u obzir činjenicu da je FK Čukarički u propisanom roku dana 12.04.2023. godine uložio žalbu na utakmicu koja je prekinuta kao i da spor oko termina nastavka utakmice kao organ nadležan za donošenje konačne odluke obaveštavam vas da se utakmica neće nastaviti u prethodno određenom terminu 12.04.2023 u 18:00 časova. Konačna odluka u vezi sa navedenom utakmicom biće doneta po okončanju postupka po žalbi FK Čukarički i sagledavanju i utvrđivanju opravdanosti razloga za prekid utakmice, a sve u skladu sa pozitivnim propisima i sportskim načelima", navedeno je u saopštenju Superlige pre nekoliko dana.