Autor: Informer.rs

17.04.2023.

23:25

Foto: printscreen Twitter

Sport

ĐAVOLSKA RIBA ENGLESKOG FUDBALA! Najurili je iz kluba zbog DROGE I ALKOHOLA, a tek sada je bez blama! BACILA SE NA SAJTOVE ZA ODRASLE! (FOTO)

Kada su se pojavile fotografije atraktivne plavuše kako udiše nedozvoljene supstance i zatim loče alkohol dok se vozi u svom Rendž Roveru, Čarlton nije imao izbora već je najurio.

Tada 23-godišnja Madlin koristi trenutak slave, skuplja veliki broj pratilaca, a potom kasnije otvara profil na sajtu za odrasle Onli fansu. Tada je počela da zarađuje novac koji joj je omogućio da kupi veliku kuću, da putuje na najskuplje destinacije i da troši novac na markiranu odeću o kojoj je nekada samo mogla da sanja.

- Ne kajem se. Slavna sam i bogata. Neću lagati, potpuno mi je promenilo život - priznala je na društvenim mrežama i dodala:

- Kada sam otišla iz čarltona, bila sam uplašena i nisam znala šta dalje. Klub mi je bio poput porodice i njihova odluka mi je slomila srce. Nakon raskida ugovora bilo je zaista teško, osećala sam grižnju savesti - rekla je u jednom intervjuu.

Ubrzo nakon toga preselila se u Dubai. Napustila je fudbal i počela da zarađuje objavljujući fotografije i videa za odrasle na internetu. Među ostalim imala je naloge na Instagramu, Tviteru i Snepčetu, gde je za kratko vreme stekla veliku popularnost.

Sve to je bio samo njen početak. Otvarajući profil na sajtu za odrasle počela je basnoslovno da zarađuje i sada je srećna i zadovoljna, maksimalno ispunjena i uverena da je raskid s Čarltonom bio sudbonosan i da je bio najbolji mogući potez ma koliko god tada bilo teško.

Mnogi će reći da je nevaljala devojka postala još gora, ali danas joj je najmanje važno šta drugi kažu...