Autor: Informer.rs

20.04.2023.

08:10

Foto: Tanjug

Sport

DŽELAT BAJERNA DOŽIVEO POMRAČENJE! Štoper UNIŠTIO svoj tim BRUTALNIM greškama o kojima bruji svet! (VIDEO)

Uzbudljiv meč viđen je u Minhenu, a fudbaleri Bajerna i Mančester sitija odigrali su nerešeno (1:1), nakon što su "građani" u prvom meču bili ubedljivi (3:0) i prošli u polufinale.

Defanzivac Dajo Upamekano odigrao je dve katastrofalne utakmice i nema sumnje da će imati mnogo neprospavanih noći nakon kardinalnih grešaka koje je pravio. Štoper bavarskog kluba nije mogao da se poveže, a neshvatljive stvari koje je radio dovodile su njegove saigrače u velike probleme. U prvoj utakmici je poklonio drugi gol engleskom gigantu, a u uzvratnoj je odigrao još lošije.

Prvo ga je samo minimalni ofsajd spasio da ne dobije crveni karton zbog prekršaja na Erlingu Halandu, da bi nakon toga skrivio penal, koji je Norvežanin promašio. Ipak, u 57. minutu je samo potvrđeno da je on bukvalno dželat svog tima. Nakon kontre Sitija, Upamekano je ostao jedini čovek između Zomera i Halanda, ali je onda pao u najgorem mogućem trenutku i gostujućem napadaču otvorio put prema golu. Haland ovaj put nije pogrešio, pa je tako potvrdio plasman Sitija u polufinale.

Nakon Upamekanove greške i Halandovog gola, Bajern je uspeo da izjednači na 1:1, a strelac je bio Kimih iz jedanaesterca.