Autor: Informer.rs

21.04.2023.

09:04

Foto: Tanjug

Sport

HIT! Srpski komentator URNISAO kapitena Junajteda i ZAPALIO društvene mreže! (VIDEO)

Najskuplji štoper u istoriji fudbala i kapiten Junajteda nastavio je da "briljira" i dokazao da je slavni klub debelo pogrešio kada ga je doveo u svoje redove.

On je u opasnoj zoni pred kaznenim prostorom vratio loptu golmanu Davidu de Hei, a onda je tražio od Španca da mu je vrati.

Okružili su ga suparnički igrači, Erik Lamela je blokirao njegovo novo dodavanje ka De Hei, lopta se odbila prema golu Junajteda,  a Jusef En Nesiri je pogodio za vođstvo Sevilje.

Opravdano je Megvajer kod Erika ten Haga uglavnom rezerva ove sezone, ali je sada morao da igra zbog povrede Lisandra Martinesa.

Skupo je koštao svoj tim i pre sedam dana na Old Trafordu, gde je ušao kao rezerva, ali mu je i to bilo dovoljno da u poslednjem minutu postigne autogol kojim je njegova ekipa ostala bez pobede (2:2).

Informer

 

Komentator sa Arene sport je žestoko isprozivao najskupljeg defanzivca u istoriji i nasmejao gledaoce, a sa njegovim komentarom se mnogi slažu.

- Megvajer je najgori fudbaler Mančester junajteda u poslednjih 50 godina! Slobodno to možemo reći! Kao da je ovo amaterski fudbaler, a ne kapitan jednog od najvećih klubova!