Autor: Informer.rs

23.04.2023.

08:17

Foto: reuters

Sport

ZVEZDINA GOL MAŠINA ZA LIGU ŠAMPIONA! Njega navijači čekaju! Zatresao mrežu i pokazao kakav je majstor! (VIDEO)

Zvezda je osvojila šestu u nizu šampionsku titulu koju je potvrdila pobedom protiv TSC-a (4:1) na "Marakani". Obezbeđen je direktan plasman u Ligu šampiona, Zvezdan Terzić je potvrdio da se uveliko radi na dovođenju pojačanja, a jedan važan posao su crveno-beli već završili. 

Piter Olajinka, od leta Zvezdin igrač, nigerijski napadač, postigao je fenomenalan pogodak sa ivice kaznenog prostora u pobedi Slavije protiv Bohemijansa (3:0).

Pokazao je Olajinka čime raspolaže i obradovao navijače šampiona Srbije. Postigao je veoma lep gol posle povratka u tim. 

Bio je suspendovan na četiri meča zbog crvenog kartona koji je dobio u meču sa Liberecom. Pored 11 golova, koliko je dao u tamošnjem šampionatu, ima i četiri asistencije. 

- Želeo sam da se vratim u tim. Teško mi je bilo što sam propustio neke bitne mečeve, bio sam besan zbog poteza koji sam napravio. Morao sam da ostanem fokusiran, da shvatim da ne mogu da vratim vreme i da razmišljam o povratku i načinu da pomognem ekipi. Trener zna za šta sam sposoban, uvek dajem maksimum - rekao je napadač posle pogotka. 

Informer

 

Direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić poručio je da čelnici kluba rade na dovođenju pojačanja.

- Aktuelna generacija je osvajanjem šeste uzastopne titule već ispisala istoriju, a to bi mogla da učini i osvajanjem treće u nizu "duple krune". Već sada marljivo radimo na konstrukciji tima za Ligu šampiona, tako da ćemo spremno dočekati letnje pripreme, kao i obaveze koje ćemo imati u najvećem klupskom takmičenju - rekao je Terzić.