Autor: Informer.rs

23.04.2023.

19:10

Foto: epaimages

Sport

AJAKS OSTAJE BEZ KAPITENA? Tadićeve reči sve govore! FUDBAL JE NEPREDVIDIV, NIKAD SE NE ZNA...

- Došao sam ovde da bih osvajao trofeje. Stvarno nam je neophodan dobar plan za jak Ajaks. Projekat mora da bude ispravan. Fizički se osećam jako dobro, a to je najvažnija stvar. Uvek igram da pomognem svom timu. Videćemo šta će da se desi, fudbal je nepredvidljiv i nikad ne znate - rekao je Tadić.

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije smatra da je glavni krivac za ove loše rezultate Ajaksa organizacija kluba.

Informer

- Devet prvotimaca je otišlo prošlog leta, ukupno 15 igrača. To je previše. Ne samo da se puno toga promenilo u klubu, nego sam i ja sam često menjao pozicije. Nije bilo nikakvih automatizama u našoj igri. Toga je bilo previše u poslednjih nekoliko meseci. Sada igram uglavnom na istoj poziciji, kao napadač. I naravno, to se odrazilo na moju statistiku. Moram da dajem konstantno golove, donosim asistencije i stvaram šanse. To sam radio tokom cele karijere. Naravno, ne odigra se svaka utakmica dobro, ali mnogo zavisi od celog tima. Što je bolja ekipa, lakše mi je - objasnio je kapiten Kopljanika.

Tadić je dodao da ima dobar odnos sa aktuelnim trenerom Ajaksa Džonom Heitingom:

- Dobro se razumem sa Džonom, radi dobar posao. On je pravi Ajaksov čovek, bio je igrač ovde i zna DNK kluba. Za sada je uradio veoma pozitivne stvari.