Autor: Informer.rs

24.04.2023.

08:33

Foto: printscreen

Sport

BACIO SAM ODEĆU MAMI, TATI, SESTRI... Hrvat EKSPLODIRAO od sreće nakon OVOGA! (VIDEO)

Izuzetno važnu i pomalo nestvarnu pobedu izborio je hrvatski fudbalski stručnjak Igor Tudor sa svojim Marsejom, portiv tima za koji nastupa njegov zemljak Dejan Lovren u derbiju 32. kola francuskog prvenstva.

Lionov igrač Diomande je u pokušaju da izbije loptu u 90+1 minutu napucao mladog saigrača Mala Gusta (19), od kojeg se ona odbila u gol. Na taj način Tudor je šest kola pre kraja zadržao drugo mesto iza PSŽ-a, pa je sve bliže plasmanu u Ligu šampiona.

Nakon dramatične pobede Tudor je, kako je sam priznao, eksplodirao od euforije. U transu je slavio sa svojim igračima, ali najbolje je sačuvao za ekipu iz prvog reda tribina stadiona u Lionu koja je bila iza njegove klupe i mahala Hajdukovim šalom i zastavom.

Sjajni hrvatski stručnjak se pred njima skidao i bacio im jaknu i majicu i mahao im. Nakon utakmice je otkrio ko su oni:

- To su moji najmiliji. Moja mama, tatka, sestra, nećak... Došli su na utakmicu i zato su me preplavile posebne emocije nakon ovako izborene pobede - poručio je Tudor.