Autor: Informer.rs

25.04.2023.

07:56

Foto: printscreen

Sport

RONALDO OPET DIVLJAO! Pobesneo posle poraza, pa vikao na Hrvata! (VIDEO)

Dolaskom u Al Nasr postao je Ronaldo najskuplji fudbaler u istoriji, zaradiće pola milijarde evra za dve i po godine, ali je često u centru pažnje, ne samo zbog golova.

U novom klubu je na 14 mečeva postigao 11 i namestio dva gola, ali ne briljira u važnim utakmicama. Al Nasr je izgubio oba prvenstvena derbija, od Al Itihada 1:0 i Al-Hilala 2:0 i ima male šanse da osvoji trofej. Al Itihad ga je izbacio i u polufinalu Superkupa (3:1), a novi udarac je ispadanje u polufinalu Kraljevskog kupa Saudijske Arabije posle poraza od Al Vehde (1:0), koja je jedna od najlošijih ekipa.

Ronaldo je odigrao još jednu prosečnu utakmicu. Pobedu gostujućem timu doneo je Bežel u 23. minutu, a Ronaldu i njegovim saigračima nije bilo dovoljno što su skoro celo drugo poluvreme imali igrača više. Napadali su, ali nikako nisu uspeli da zatresu mrežu, što je frustriralo Portugalca. Ronaldo nije pokazao ništa osim promašaja, divljačkog ponašanja i nervoze. Besno je napustio teren na kraju utakmice, odmahivao je glavom, širio ruke, čak je i vikao nešto prema klupi svog tima.

Nakon odlaska Rudija Garsije, Al Nasr je u potrazi za novim trenerom, pokušavaju da nagovore Žozea Murinja da dođe u Saudijsku Arabiju. Ali, nemaju mnogo uspeha, pa je Jeličić i dalje trener.