Autor: Informer.rs

25.04.2023.

12:00

Foto: Starsportphoto

Sport

OVO ODAVNO NIJE VIĐENO! Pogledajte kvote na pobedu Zvezde i Partizana u večitom derbiju!

Crvena zvezda je pobedom nad TSC-om (4:1) u prvom kolu plej-ofa došla do šeste titule u nizu i plasmana u Ligu šampiona. S druge strane, Partizan ima 28 bodova manje od crveno-belih i bori se za mesto koje će im obezbediti takmičenje u Evropi naredne sezone. 

Što se tiče kladionica, odavno u derbiju nije viđena ovakva razlika u korist jednog kluba. Favorit za trijumf je Zvezda sa kvotom 2.05, nerešeno je na 3.40, dok se uspeh tima iz Humske kotira na čak 3.70.

Partizan je na deobi četvrte pozicije sa Vojvodinom koja isto ima 578 bodova, TSC je treći sa 62 boda, dok se čini da je Čukarički već previše odmakao sa "+8".

Osman Bukari je sa Zvezdom osvojio prvu titulu u karijeri, ali želi i trijumf u najvećoj utakmici srpskog fudbala.

Gol na derbiju sam već postigao, bio bih srećan to da ponovi. Ne želim da se opterećujem, janbitije je da pobedimo i obradujemo navijače Znam koliko su utakmice protiv Partizana značajne  - kazao je za Žurnal Bukari. 

Informer

Osman Bukari hoće pobedu u derbiju

Bibras Natho nada se da bi derbi sa Crvenom zvezdom (sreda, 18.30) mogao da vrati samopouzdanje Partizanu. 

Informer

 

- Imam velika očekivanja pred večiti derbi. Pobeda u najvećem meču u srpskom fudbalu je bitna za nas, igrače, klub i navijače. Svesni smo da se nalazimo u teškoj situaciji, ali dobrim rezultatom protiv Crvene zvezde možemo da se vratimo na pravi put. Daćemo sve od sebe da ostvarimo uspeh - rekao je Natho.