Autor: Informer.rs

26.04.2023.

16:50

Foto:

Sport

REKAO SAM RONALDU DA GA MRZIM! Dibala otkrio ŠOK DETALJE iz Juventusa!

Bilo je jasno svima kada je Kristijano Ronaldo došao u Juventus situacija u Torinu postala je katastrofalna. Portugalac nije imao dobar odnos sa ostatkom tima, a posebno sa Paolom Dibalom. Argentinac je nedavno u razgovoru za "DAZN" priznao da je bio u svađu sa Ronaldom. 

- U Juventusu sam proveo tri godine sa Ronaldom. Tada je tim bio jak. Postoji veliko rivalstvo između Mesija i Ronalda, kao dete sam držao Mesiju stranu. Tako je oduvek. Jednom smo leteli, sedeo sam u repu aviona, a on je bio malo ispred. Došao je do mene, pričali smo uopšteno, o životu, i onda sam mu rekao: ‘Kao mali praktično sam te mrzeo’. Smejali smo se tome i uvek smo bili u dobrim odnosima - rekao je Paolo Dibala. 

Informer

Poznato je da već mesecima traje rivalstvo između Lionela Mesija i Kristijana Ronalda. Jasno je da je Paolo Dibala odabrao stranu i stao uz svog sunarodnika, odnosno saigrača iz reprezentacije. Ipak, oni su kako je vreme prolazilo na to gledali kao na povod za šalu. 

Prisetio se Paolo Dibala i perioda kada je iz Juventusa otišao u Romu. 

- Ljudi su ovde toliko uzbuđeni… Neverovatno je čuti ih kako pevaju himnu pre početka. To je kao da buljite u umetničko delo. Kada nas je Pinto pozvao i kada se ukazala ova prilika, razmišljao sam o filmovima o Rimu, o maski gladijatora. Rekao sam sebi da moram nešto da uradim u ovom gradu - podvukao je Argentinac.