Autor: Informer.rs

01.05.2023.

11:50

Foto: EPA

Sport

ALEGRI URLAO - VLAHOVIĆ GA ISPALIO! Ceo studio čuo "DUŠAAAAAAAAN, DUŠAAAN"! (VIDEO)

Jasno je već neko vreme da Dušan Vlahović nije omiljeni treneru Juventusa Masimilijanu Alegriju, a potvrda za to stigla je juče. Strateg Stare dame ponovo je ostavio srpskog napadača na klupi, dobio je Vlahović priliku u drugom poluvremenu, ali kada nije išlo za Alegrija je on bio glavni krivac! 

Naime, Italijan je u jednom momentu vikao u pravcu Vlahovića, ali ga je srpski napadač ignorisao. Sve to, potvrdilo je tvrdnje italijanske štampe da su glavne zvezde Juventusa okrenule leđa treneru, te da će u Torinu ostati samo u slučaju da Alegri dobije otkaz na kraju sezone. 

U samom finišu utakmice Alegrije sa klupe zagrmeo "Dušan, Dušan", bio je Italijan toliko glasan da je ceo stadion mogao da čuje njegove urlike. Jedini koji ga nije čuo, ili se bar pravio da ga ne čuje, je bio srpski napadač koji mu je samo okrenuo leđa! 

Nije tajna da Vlahović i Alegri nisu u sjajnim odnosima. Italijan je često kritikovao igre srpskog napadača, čak i kada postigne gol. Utisak je da će nakon jučerašnje "ispale" golgeter Juventusa biti u još nezgodnijoj situaciji pred sam kraj sezone budući da igra sve manje u dresu Bjankonera.