Autor: Informer.rs

02.05.2023.

16:22

Foto: Tanjug

Sport

ČUVENI ITALIJANSKI FUDBALER NAJAVIO TRANSFER BOMBU! Milan mora da dovede Dušana Vlahovića, koštaće ga 60 MILIONA EVRA

Srpski reprezentativac je u lošoj formi u poslednje vreme, a italijanski mediji spekulišu da je u lošim odnosima sa trenerom Masimilijanom Alegrijem.

Vlahović nije postigao gol za "staru damu" na prethodnih deset utakmica i sve više se govori o tome da će na leto promeniti sredinu i pojačati neki drugi klub.

Informer

Prema mišljenju Antonija Kasana, nekadašnjeg reprezentativca Italije, tu situaciju trebalo bi da iskoristi Milan. Bivši as Rome, Real Madrida, Milana i Intera veruje da će "rosonerima" za dovođenje srpskog centarfora biti potrebno okvirno oko 60 miliona evra.

- Da sam na mestu uprave Milana, krenuo bih po Dušana Vlahovića. Izvesno je da će Milan zaraditi ozbiljan novac od Lige šampiona, a od tog profita izdvojio bih 50 ili 60 miliona evra za Vlahovića. Ako Juventus ne smeni trenera, Vlahović će da im ode. Samo jedan od njih dvojice sledeće sezone biće u klubu. Milan mora da uloži veliki novac, jer trener Stefano Pioli zaslužuje da dobije napadača top klase. A to je Vlahović. Poznaje ligu, još uvek je mlad i napadač je za narednih deset godina - poručuje Kasano u podkastu kod Kristijana Vijerija.

Informer

 

Vlahović je ove sezone u dresu Juventusa na 36 utakmica postigao 11 golova i zabeležio četiri asistencije. Pitanje je, međutim, da li bi ga klub iz Torina pustio za pomenutih 60 miliona evra, s obzirom na to da ga je početkom 2022. godine platio čak 85 miliona Fiorentini.