Autor: Informer.rs

03.05.2023.

21:48

Foto: EPA

Sport

FILMSKA PRIČA! Španac ELIMINISAO ZVEZDU iz Evrope, a sada mora na ROBIJU zbog DILOVANJA DROGE! (VIDEO)

Neverovatne vesti stižu nam iz Španije. Naime, bivši fudbaler Serđo Kontreras, u javnosti poznatiji kao Koke, priznao je svoju krivicu za krijumčarenje velike količine narkotika širom Evrope. Nekadašnji prvotimac Malage delovao je kao glavni vođa bande i njega sada očekuje dugogodišnja zatvorska kazna. 

Javno tužilaštvo zatražilo je 16 godina robije za Kokea, ali je njegova odluka da prizna uticala na krajnji cilj. Španac je dobio "pomilovanje" te će iza rešetaka provesti narednih šest godina budući da je pomagao tokom istrage. 

Koke je pored sebe imao čitav niz ljudi koji su po njegovom nalogu kupovali velike količine opojnih supstanci, a zatim ih i distribuirali u druge evropske zemlje. 

Španski fudbaler je tokom karijere nastupao za mnoge klubove od kojih su najveći Olimpik Marsej i Sporting Lisabon, a javnosti u Srbiji postao je poznat kada je u dresu grčkog Arisa postigao gol protiv Crvene zvezde u okviru Lige Evrope. 

Za Aris je do 2006. do 2011. godine odigrao preko 100 utakmice, da bi u pomneutom klubu u sezoni 2015/16 završio karijeru.

Tagovi: