Autor: Informer.rs

03.05.2023.

21:27

Foto: Tanjug/AP

Sport

SRAMOTA! NAVIJAČI VREĐALI MESIJA! Ti si KU**IN SIN! On najavio ODLAZAK iz Pariza! (VIDEO)

Lionel Mesi i Pariz Sen Žermen - delovalo je kao dobitna kombinacija za obe strane, a ispostavilo se kao totalni promašaj. Argentinac nije uspeo da donese Ligu šampiona Svecima, sa druge strane, ni klub nije bio divan prema jednom od najboljih fudbalera svih vremena zbog čega je došlo vreme za rastanak. Mesi će na kraju sezone kao slobodan igrač napustiti Park prinčeva, a njegov naredni klub još nije poznat. 

Španska "Marka" danas je objavila da je Mesi, umesto na trening u ponedeljak, otišao put Saudijske Arabije kako bi ispunio ugovor sa jednom turističkom organiziacijom. Nekoliko sati kasnije, Fabrisio Romano preneo je da Mesi odlazi iz Pariz Sen Žermena što se nikako nije svidelo navijačima koji su ga sačekali pre treninga u centru Svetaca. 

Na sve to nadovezala se odluka kluba da suspenduje Lionela Mesija na dve nedelje tokom kojih on neće imati priliku da trenira sa timom, a neće ga biti ni u sastavu za naredne utakmice u Ligi 1. Povod - njegov odlazak u Saudijsku Arabiju. "Marka" je prenela kako je Argentinac uputio molbu klubu, ali tek kada je bio u avionu, budući da je trener Kristof Galtije iznenada promenio odluku i zakazao trening za ponedeljak. Naravno, on se nije pojavio, a sve je dovelo do opšteg haosa među navijačima. 

Veliki broj njih se okupio ispred stadiona uzvikujući brojne parole, "Mesi, k****n sine", vikao je jedan od navijača, a ovo nije prvi put da se Argentinac našao na udaru fanova. Upravo to je jedan od razloga zbog kojih želi na kraju sezone rastanak sa Pariz Sen Žermenom.