Autor: Informer.rs

04.05.2023.

07:20

Foto: Starsportphoto

Sport

TUGA DO NEBA! Srpski fudbaleri u posebnim majicama izašli na meč i odali počast žrtvama masakra u Beogradu! (FOTO)

Tinejdžer K.K. (14) ubio je osmoro dece i čuvara škole na Vračaru! Mitrović i Maksimović, igrači Herafea, su se pre meča njihovog kluba sa Seltom (1:0) pojavili u majicama na kojima je pisalo "Beograd" i datum 3. maj 2023. godine. 

O tragediji u Beogradu, koja je potresla Srbiju, pričao je i Dušan Vlahović koji je skoro zaplakao, a brojni srpski sportisti među kojima su Novak Đoković, Milica Mandić, Bogdan Bogdanović ...odali su počast žrtvama tragedije.

Informer

 

Učenik Kosta K. (14) upao je  u školu "Vladislav Ribnikar" na Vračaru i usmrtio devet osoba, dok je više njih povređeno. Nastavnica istorije teško je povređena u pucnjavi. Kosta je bio odličan đak, međutim, učenici kažu da je bio povučen i nije imao prijatelje. Prema rečima učenika škole, Kosta K. je bio miran i tih, pa su svio šokirani zbog svega što se dogodilo. Tvrde da je neretko trpeo uvrede na svoj račun.

Informer

 

Prema nezvaničnim informacijama, dečak nije pokazao ni trunku kajanja niti saosećanja prilikom davanja iskaza. Detaljno je opisao ceo događaj i ispričao kako je mesec dana sve planirao. On je imao detaljno nacrtan plan masakra, kao i spisak dece koju želi da ubije. Plan je nacrtao kao u igricama.