05.05.2023.

11:11

Foto: AP/Alfredo Falcon

Sport

PONIŽAVAJUĆE ILI REALNO? Juventus poslao neočekivano malu ponudu za Sergeja

Nije tako davno bilo kada je prvi čovek "nebesko-plavih" Klaudio Lotito tražio za Srbina minimum sto miliona evra. Stajali su u redu Real Madrid, Mančester junajted, Pariz Sen Žermen i ostali evropski velikani, kako bi se dokopali potpisa Milinkovića Savića.

Međutim, ili on nije želeo da ide ili ga Lotito jednostavno nije puštao. Sada je došao trenutak da je Sergeju ostalo godinu dana do isteka ugovora i Lacio može da zaboravi na enormnu zaradu. Juventus je procenio da je u redu da ponudi 25 miliona evra i dobije igrača. 

Informer

Sergej Milinković Savić

Ostaje da se vidi da li će klub iz Rima da popusti i dozvoli igraču da ide ili će čekati veću sumu, ali i rizikovati da ostane bez ičega, uzimajući u obzir da vezisti ističe ugovor na kraju sledečće sezone. Ponudu od 25 miliona Lotito bi mogao da smatra uvredljivom, pošto je u novembru tvrdio da je Srbin jedan od najboljih vezista na svetu.

- Pogodite koliko vredi? On je najbolji vezista na svetu. Ma ne dam ga za manje od 120 miliona - rekao je u novembru prošle godine Lotito. 

Sergej je ove sezone odigrao 42 meča u svim takmičenjima i dao osam golova uz osam asistencija.