Autor: Informer.rs

06.05.2023.

19:50

Foto: EPAIMAGES

Sport

NE DAJU MU MIRA! Svet bruji o sceni iz restorana! RONALDO ULAZI, svi dižu mobilne da ga snimaju, a onda on UZIMA TELEFON I... (FOTO)

Znao je Kristijano da neće imati mira ni u Saudijskoj Arabiji. Otišao je sa velike fudbalske scene, ali ispostavilo se da je njegova popularnost i u ovoj zemlji ogromna.

Dokaz stiže i jednog restorana u kojem je bio prošle noći. Kristiano je s pratnjom ušao u restoran, a kada su ga videli apsolutno svi gosti su podigli mobilne telefone kako bi ga snimili ili fotografisali.

Ronaldu je očigledno dosta ovakvih stvari. On je odlučio da uzvrati istom merom, izvadio je mobilni i počeo da snima prisutne.

Ovakav potez je izazvao salvu smeha. Ipak, bila je to jasna poruka portugalskog fudbalera da bi i fanovi trebalo da ga razumeju i daju mu malo mira bar tokom večere.

Informer

Kristijano Ronaldo je u proteklom periodu bio pod velikim pritiskom. Bogati vlasnici traže mnogo od njega i često su baš oni kritikovali nešto slabije nastupe u dresu Al Nasra.

Takođe, dosta se pričalo o problemima između njega i njegove izabranice Georgine Rodrigez. Navodno je veza itekako u krizi.

Par je to opovrgao. Nekoliko zajedničkih snimaka na društvenim mrežama jasno su pokazali da problema za sada nema i da uživaju u zajedničkom životu.

Ronaldo je ove sezone nastupio u 15 utakmica za Al Nasr. Ukupno je postigao 12 pogodaka (sve u prvenstvu u 12 utakmica), a saigrači još uvek nisu uspeli da iskoriste nijedno njegovo dodavanje za gol.

Al Nasr se još uvek bori za titulu prvaka Saudijske Arabije. Trenutno su drugi na tabeli sa 56 bodova, tri manje od Al Itihada pet kola pre kraja.