Autor: Informer.rs

06.05.2023.

23:50

Foto: Tanjug/AP

Sport

POTENCIJALNI PROBLEM ZA MILAN! Leao se POVREDIO, detaljne informacije tek SUTRA!

Uspeo je Milan da ostvari veliku pobedu protiv Lacija u okviru 34. kola Serije A, ali je na momenat delovalo da će Rosoneri platiti ozbiljnu cenu za trijumf... Rafael Leao napustio je teren posle samo deset minuta igre zbog problema sa povredom, detaljnih informacija o njegovom trenutnom stanju nema, ipak, trener Stefano Pioli na konferenciji za medije malo je umirio navijače. 

- Ako je Leao dobro, to je za nas bolje. Međutim, mi možemo da igramo dobro i bez njega. Činilo mi se da je miran, da je dobro, ne mislim da je ozbiljno, to mi daje nadu. Videćemo sutra - rekao je Pioli po završetku meča.

Informer

Leao jedan od najboljih igrača Milana ove sezone i da je neophodan timu na mečevima polufinala Lige šampiona protiv Intera. Evidentno je da Rosoneri nisu isti tim bez Portugalca pa bi njegov eventualni izostanak mogao da bude ogroman hendikep za crno-crvene. Prvi meč polufinala LŠ između Milana i Intera na programu je u sredu od 21 sat, a revanš je na programu šest dana kasnije.

- Dobro sam, ništa ozbiljno - rekao je Leao kratko posle utakmice. 

Rafael Leao je ove sezone upisao 44 utakmice u svim takmičenjima, postigao 13 golova i upisao isto toliko asistencija!  Milan je pobedio Lacio golovima Ismaela Benasera u 17. i Tea Ernandesa u 29. minutu.