Autor: Informer.rs

07.05.2023.

07:50

Foto: Tanjug/AP

Sport

MADRIĐANI MOGU DA ODAHNU! Luka je spreman za Siti i ostaje u Realu još godinu dana: Igraću, ne brinite! Ovaj klub je moj život

To nije sve. Strahovali su navijači da li će Luka Modrić biti spreman sa okršaj sa Mančester sitijem u Ligi šampiona), s obzirom na to da je povređen. Ali, hrvatski reprezentativac ih je obradovao lepim vestima.

- Igraću bez ikakvih problema u utorak, ne brinite - poručio je Modrić navijačima.

Luka će verovatno i naredne sezone igrati u Madridu. Mediji pišu da je hrvatski vezista prihvatio novi ugovor, pa će igrati na "Santijago Bernabeu" do leta 2024. godine.

Informer

Luka Modrić

Ovaj klub je moj život. Živeo Madrid! Kad god mi navijači aplaudiraju na terenu, obuzbu me emocijem, naježim se. To je nešto neobjašnjivo.

Informer

 

Modrić je navodno na stolu imao unosnu ponudu kluba iz Saudijske Arabije, ali je odbio, jer je želeo da nastavi da igra na vrhunskom nivou. Ukoliko zaista potpiše ugovor na još godinu dana, biće mu to 12. sezona u madridskom klubu.

Podsećamo,  Luka Modrić je zbog povrede mišića prepona pomoć potražio u Beogradu kod čuvene doktorke Marijane Kovačević. Mada su španski mediji sumnjali u Srpkinju, ipak je njen tretman pomogao jednom od najboljih igrača Madriđana.