Autor: Informer.rs

09.05.2023.

13:45

Foto: Tanjug/AP

Sport

GOTOVO! Leo Mesi od leta u Saudijskoj Arabiji, dobija ugovor od 600 miliona evra!

Informaciju je prvi preneo "AFP", a nadovezao se "Lekip", koji uglavnom ne greši kada su ovakve stvari u pitanju. Mesi će, sasvim je izvesno, napustiti PSŽ kada mu istekne ugovor i već od jula potpisaće ugovor sa neimenovanim klubom sa Bliskog Istoka.

Informer

 

Ne navodi se ni dužina trajanja ugovora, ali poznata je cifra koju su bogati Arapi spremni da daju slavnom Argentincu. Kako navodi "AFP", za prvaka sveta spremna je suma između 500 i 600 miliona evra, što je više nego što ima Kristijano Ronaldo u Al Nasru.

"AFP" se poziva na neimenovane izvore, koji tvrde da pregovori nisu dugo trajali i da gotovo da nema nikakve dileme gde će slavni as zaigrati.

"Pregovori su trajali kraće nego, recimo, sa Kristijanom Ronaldom. Mesi je igrač na zalasku karijere i neće tu biti samo zbog fudbala, već i zbog Kraljevstva", navodi za "AFP" izvor blizak razvoju situacije.

Podsetimo, Leo Mesi je nedavno samoinicijativno otputovao u Saudijsku Arabiju zbog sponzorskog ugovora, što s nije svidelo čelnicima PSŽ, koji su ga suspendovali, oduzeli dvonedeljnu platu i zabranili da obavlja aktivnosti vezane za prvi tim. Veruje se da je Leo upravo u tom periodu otišao u ovu državu i dogovorio sve uslove saradnje sa novim klubom, čije ime se, zasad, i dalje drži u tajnosti.