Autor: Informer.rs

09.05.2023.

17:03

Foto: AP PHOTO

Sport

NIŠTA NEĆE BITI DOGOVORENO DO KRAJA SEZONE! Mesijev otac demantovao glasine!

Otac najboljeg fudbalera sveta optužio je medije da koriste njegovog sina kako bi "napravili vest i skupljali klikove" sa tvrdnjama koje nisu ispitane niti potvrđene ni od koga bliskog fudbaleru. 

Informer

 

- Ne postoji apsolutno nijedan dogovor Lea sa bilo kojim klubom za sledeću sezonu.Odluka o tome gde će moj sin igrati će biti doneta tek kada se završe ligaške obaveze sa PSŽ-om. Tek kada se sezona završi opcije će se razmatrati i donosiće se odluka. Glasine uvek postoje i mnogi koriste veliko ime Lionela Mesija kako bi stekli popularnost i prikupili čitaoce.Uveravamo vas da je istina samo jedna i da ni sa jednim timom nema nikakvog dogovora. Ništa nije dogovoreno ni usmeno, ni pismeno, a neće ni biti dok se francuski šampionat ne završi - napisao je Horhe.

Podsećamo, ranije danas se pojavila informacija nakon dužih spekulacija, da će osvajač Svetskog prventsva u Kataru i najbolji fudbaler sveta potpisati ugovor sa Al Hilalom iz Saudijske Arabije za neverovatnih 400 miliona evra po sezoni i tako opet ukrstiti rogove sa najvećim rivalom Kristijanom Ronaldom u šampionatu Saudijske Arabije.