Autor: Informer.rs

10.05.2023.

12:22

Foto: EPAIMAGES

Sport

HARALI SU ZAJEDNO U DRESU BRAZILA, A SAD SU NEPRIJATELJI ZBOG POLITIKE! SLAVNI NAPADAČI RAZMENILI BRUTALNE UVREDE

Romario je već dugo političar, a izabran je i za senatora u parlamentu, predstavljajući stranku Žaira Bolsonara.

Sa druge strane, Bebeto je u stranci trenutnog predsednika, Luiza Injasija da Silve, pa su on i Romario zbog nesuglasica počeli da razmenjuju brutalne uvrede preko brazilskih medija.

Zaboravili su obojica na zajedništvo na terenu i da su nekada terorisali protivničke odbrane i završili u političkom ringu u kom su jedan drugog napali ispod pojasa.

- Bebeto je izdajnik, izdao me je u politici, sišao je sa grane na kojoj je sedeo. To što je on uradio gledam svaki dan, i nije to ništa novo. Ali da vam to uradi čovek sa kojim ste živeli, vaš prijatelj, to je tužno. Nažalost, tako je, kako je - poručio je Romario.

Informer

Romario

Bebeto nije ostao dužan najvažnijem saigraču iz selekcije Brazila.
- Ko je mene našao da naziva izdajicom? Romario je ostario i mislim da ima sklerozu, zato priča gomilu gluposti. Imao sam karijeru i u fudbalu i u politici i nikad me nisu pratile kontroverze, što ne mogu za njega da kažem. On je sebičan, samo na sebe misli - rekao je Bebeto.

Informer

Bebeto

Bivši golgeter Flamenga, Vasko da Game, brojnih brazilskih klubova i Sevilje istakao je da je Romario sebičan.

- Nisam nikoga izdao. Političko delovanje je stvar grupe, a Romario je uvek samo mislio na sebe. Niko nikada ništa nije uradio sam. Fudbal i politika poznaju samo zajedništvo, a Romario je individualac - istakao je Brazilac.

Na Mundijalu 1994. godine na kom je Brazil postao prvak sveta Romario je postigao pet golova, a Bebeto tri.