Autor: Informer.rs

10.05.2023.

17:29

Foto: Tanjug/AP

Sport

AKO SU ZVALI IZ PARIZ SEN ŽERMENA, NISU ME NAŠLI... Posebni ponovo u CENTRU PAŽNJE!

Gde je Murinjo tu su trofeji. Evidentno je da "Gospodin specijalni" magnet za uspehe, a svoje sjajno znanje potvrđuje već drugu sezonu na klupi Rome. Vučica se bori za titulu u Ligi Evrope, pretodne sezone osvojen je pehar u Ligi konferencija zbog čega je kontroverzni Portugalac ponovo na meti najbogatijih klubova u Evropi. 

Pariz Sen Žermen do sada je imao mnoge eksprimente u nameri da osvoji Ligu šampiona, poslednji sa Kristofom Galtijeom propada, a Francuz broji poslednje dana na Parku prinčeva. Zbog toga, uprava Svetaca okrenula se potrazi za novim trenerom, prvi kandidat je, pogađajte - Žoze Murinjo. 

Žele na Parku prinčeva da vide iduće sezone Portugalca, ali on sebe ne vidi među Parižanima. Nedaljama unazad se pričalo o tome da je Pariz Sen Žermen uspostavio prve kontakte sa trenerom Rome, ipak, on je sve te navode danas demantovao! 

Informer

- Ako su zvali, nisu me pronašli - rekao je uz osmeh Žoze Murinjo i odbacio mogućnost da napusti Romu i svoju karijeru nastavi u Pariz Sen Žermenu. 

Ipak, vredi napomenuti da je Murinjo i u prošlosti umeo sebi da "nabija cenu" i daje na značaju. Ugovorom za Romu vezan je do 2024. godine, ali je poslednjih meseci na radaru novih poslodavaca od kojih je Pariz Sen Žermen u ovom momentu najkonkretniji. Da li će do posla doći - teško je reći, ali gde ima dima ima i vatre.