Autor: Informer.rs

12.05.2023.

19:21

Foto: Tanjug/AP

Sport

U FIRENCI ZAGRMELI NA SRBE! Jović i Terzić morali da se izvinjavaju! SPORNA OBJAVA digla veliku prašinu! (FOTO)

Posle poraza u Ligi konferencija od Bazela (1:2) u redovima "ljubičastih" morali da bave stvarima koje nemaju veze sa terenom. Naime, u centru pažnje su bili Luka Jović i Aleksa Terzić.

Posle utakmice oni su podelili objavu sa "Fan stranice Luka Jović", a da verovatno nisu ni pročitali pažljivo šta tu piše:

- Taktička katastrofa trenera Italiana. Trebao je da zadrži istu postavu kao protiv Napolija. Igrali su dosta dobro, posebno Jović i Terzić. Izgledali su spremno i greška je bila što je obojicu ostavio na klupi. Drži se čoveče najjačih 11. On ne samo da rotira, nego uvodi igrače koji mesecima igrali i to u ovako bitnoj utakmici. Italiano nema viziju igre - glasila je "sporna" poruka.

Informer

Sporna objava

Zbog svega toga igrači su morali da upute izvinjenja:

- Želeo bih da izrazim izvinjenje treneru, saigračima i klubu. Objavio sam samo sliku. Moja je greška i nije mi bila namera da omalovažim posao koji svi zajedno radimo sa trenerom. Pogrešio sam i izvinjavam se. Svi zajedno idemo napred - napisao je Jović.

- Moj gest, iako je napravljen automatski, bez prethodnog čitanja sadržaja objave, bio je pogrešan i mogao je da dovede do nesporazuma. Želeo bih da se izvinim treneru, saigračima i klubu za ono što se dogodilo sinoć. Napravio sam grešku i juče, kao i danas i sutra, moramo svi da veslamo u istom pravcu - objavio je Terzić.