Autor: Informer.rs

12.05.2023.

21:15

Foto: AP PHOTO

Sport

SRBIN SE PENZIONISAO, PA ZABIO NOŽ U LEĐA MESIJU! ON je najbolji fudbaler sa kojim sam igrao!

Krkić, poreklom Srbin, važio je za najvećeg talenta španskog, ali i evropskog fudbala pre nekih 15-ak godina. Bio je deo vrlo jakog tima Barselone, prepunog zvezda, ali nikada nije uspeo da ostvari svoj pun potencijal.

Saigrači su mu, primera radi, bili Leo Mesi, Tijeri Anri, Andres Inijesta, Ćavi, a kasnije u Milanu Zlatan Ibrahimović i u Romi Frančesko Toti i mnogi drugi veliki asovi.

Informer

 

U intervjuu za "Talksport", Krkić je odabrao koji je to igrač na njega ostavio najjači utisak tokom 16-godišnje karijere. Zanimljivo, na prvom mestu nije Mesi, po mnogima najbolji fudbaler današnjice, već jedan brazilski majstor koji odavno ne igra fudbal. Naravno, reč je o čuvenom Ronaldinju (43), koji je u Barseloni igrao od 2003. do 2008. godine.

Informer

 

- Ronaldinja bih izdvojio! Za mene je najbolji igrač kojeg sam video i sa kojim sam igrao u karijeri. Očigledno je da je i Mesi neverovatanm, jer još igra i osvaja trofeje, ali Ronaldinjo je bio nešto drugo. Za mene je bio poseban, magičan! Način na koji je igrao fudbal... Kako je sve to sa loptom mogao da radi na terenu... Sa osmehom na licu. Neverovatno - nije skrivao odušveljenje Krkić.