Autor: Informer.rs

12.05.2023.

20:53

Foto: AP PHOTO

Sport

FRANCUZ POBESNEO JER GA KLUB NIJE POSLAO KOD SRPKINJE! Želeo kod čuvene Marijane, ali...

Izgleda da je Malkom Edžuma napustio FCSB, a Pintili otkriva razlog zašto fudbaler više ne nastupa za klub.

Ne prestaju raprave o njegovom mogućem odlasku nakon nedavne povrede, a pojavile su se informacije da je Francuz uznemiren jer ga ljudi iz kluba nisu poslali u Srbiju, da se oporavi kod čuvene  doktorke Marijane Kovačević. 

Informer

Marijana Kovačević

Naime, Malkom Edžum je „pobegao” u Francusku da tamo leči povredu, a trener je govorio o situaciji veziste koji je imao važnu ulogu u sezoni 2022-2023, i rekavši da učinak Francuza nije bio isti posle ramazana i da on "više nije bio on".

Gneralni direktor FCSB Meme Stoica je govorio o situaciji u kojoj se nalazi Malkom Edžuma nakon što je Điđi Bekali rekao da ne zna da li će se Francuz vratiti u tim.

- Ne postoji igrač kojeg možemo smatrati nezamenljivim! Edžuma ide u Francusku, za njega je prvenstvo završeno, hteo je da ide... Jedni mogu da veruju, drugi mogu da sumnjaju. Rekao sam da ga šaljemo da sanira šta treba, poslao sam Marijanu povredu, ali u predelu gde ima povredu ona ne interveniše. U ovoj situaciji, između četiri i šest nedelja je period u kojem on mora biti odsutan i oporavlja se u Francuskoj. To je veliki gubitak, jer je on u periodu kada naša igra nije funkcionisala savršeno, bio taj koji je povukao ekipu za sobom. Poštujemo sve religije, ne želim ni da pričam, da me ne tumače pogrešno. To je povreda na treningu i to je to, nemam šta da mu zamerim. On je pod ugovorom sa nama, ako dobije ponudu koja nas nasmeje, naravno da će otići, ali bilo koji igrač je u njegovoj situaciji, nema igrača kojeg smatramo nezamenljivim- rekao je Mihaj Stoica za Orangesport.ro.