Autor: Informer.rs

13.05.2023.

21:06

Foto: EPA

Sport

ARGENTINA NA NOGAMA - MESI SE VRAĆA KUĆI! Leo oblači dres NJUELS OLD BOJSA!?

Gotovo sigurno Lionel Mesi na kraju sezone napušta Pariz Sen Žermen zbog čega se očekuje da omaleni Argentinac bude najtraženija "roba" tokom letnjeg prelaznog roka. Opcija i ponuda je mnogo, utisak je da je Argentinac u ovom momentu najbliži Saudijskoj Arabiji i potpisivanju faraonskog ugovora sa Al Hilalom, ali će o svojoj budućnost odlučiti tek keda završi takmičarsku godinu sa Svecima. 

Iako je malo verovatno da će Barselona, zbog finansijskih problem biti u situaciji da dovede Mesija, izvesno je da Katalonci neće odustati od njegovog povratka. A istom scenariju nadaju se u Argentini, odnosno u taboru Njuels Old Bojsa! Makar na oproštaju Maksija Rodrigeza. 

Slavni Argentinac na kraju sezone odlazi u penziju, a 24. juna će na stadionu "Kolos del Parke Marselo Bijelsa" biti okončana njegova karijera. Očekuje se prava žurka i fudbalski spektakl i Maksi Rodrigez se nada da će istom prisustvovati Lionel Mesi. 

- Mesi je pozvan, to je sigurno. Želim da bude ovde, ali će on odlučiti kada se utakmica približi. Pričali smo o tome, mada, više volim da budem oprezan u najavama. Pokušaćemo da dvedemo sve koje smo želeli - rekao je Maksi Rodrigez. 

Informer

Ne treba previše isticati da je Mesi karijeru započeo baš u Njuels Old Bojsima pre nego što je već 2000. sa samo 13 godina prešao u Barselonu. 

Poznato je da Mesi i Rodrigez imaju sjajan odnos, pre svega zbog saradnje u reprezentaciji. Oni su predvodili Gaučose na Svetskom prvenstvu 2014. godine kada su poraženi u finalu od Nemačke, ali je Leo prošle godine uspeo da donese "Boginju" u Južnu Ameriku pošto je sa Argentinom osvojio Mundijal u Kataru.