Autor: Informer.rs

13.05.2023.

18:00

Foto: Tanjug/AP

Sport

MUČENJE SE NASTAVLJA! Notingem UZEO bodove Čelsiju! Junajted PREŽIVEO Vulvse!

Uspeo je Čelsi da prekine niz loših rezultata u prethodnom kolu, ali se mučenje Plavaca nastavilo danas na "Stamford Bridžu". Notingem Forest je uspeo da otkine bodove četi Frenka Lamparda i tako napravi veliki korak ka opstanku u Premijer ligi - 2:2 (0:1). 

Poveli su Šumari preko Taivo Avonijijia već u 13. minutu što je nagovestilo da Čelsiju neće biti lako... Ipak, preokret Plavcima je već na startu drugog poluvremena doneo Rahim Sterling koji je dva puta pogodio mrežu Foresta.

Informer

Delovalo je da će Čelsi uspet da upiše i drugi vezani trijumf u Premijer ligi, ali... Taivo Avoniji je drugim golom na meču već u 62. minutu doneo bod Forestu, a do kraja meča promene rezultata nije bilo. 

Informer

Mančester junajted je na svom terenu savladao Vulverhempton - 2:0. Prednost Crvenim đavolima doneo je Entoni Marsijal na startu meča, a konačan rezultat postavio je Garnačno u 94. minutu čime je četa Erika Ten Haga došla na korak od plasmana u Ligu šampiona pošto sada ima četiri boda više u odnosu na Liverpul. 

Aston Vila je slavila protiv Totenhema sa 2:1, strelci za domaći tim bili su Remzi i Daglas Luis, dok je čast Pevaca odbranio Hari Kejn koji je u 90. minutu smanjio zaostatak i postavio konačan rezultat.