Autor: Informer.rs

14.05.2023.

11:58

Foto:

Sport

TRENER UDARIO SUDIJU PRED DECOM! Šta je s ljudima? Nezapamćen skandal u srpskom fudbalu!

Utakmicu su igrali dečaci 2009. godište i mlađi, reč je o ligi mlađih pionira. Treneru domaćeg tima nije se svidela odluka Pantelića da u 70. minutu,  poslednjem za ovaj uzrast fudbalera, dodeli crveni karton golmanu.

Pošto je pokazao golmanu dva žuta kartona Pantelić je dobio nekoliko udaraca u glavu, a morala je da reaguje i policija. Trener je pred 14-godišnjim dečacima udarao u glavu arbitra iz Grocke.

- Zbog učestalih prigovora i psovanja iz igre sam isključio golmana Milano starsa. Prvo sam pokazao žuti, zatim i crveni karton. Na teren je potom ušao Aca Milanov, trener istog tima. Uneo mi se u lice i obratio rečima: "Zašto crveni?“, nakon čega sam dobio udarce u glavu i nos. Odmah sam prekinuo utakmicu i sačekao da se policija pojavi i napravi zapisnik - rekao je za Sport klub  Petar Pantelić.

Utakmica je zvanično prekinuta u 70. minutu meča.

Pre nekoliko nedelja je utakmicu "Srpske lige" između Smedereva i Mačve iz Bogatića obeležio skandal! Kako su mediji preneli navijač domaćeg tima preskočio ogradu i stigao do pomoćnog trenera Željka Miloševića i udario ga u rame. Posle napada na trenera navijač je pobegao sa terena i vratio se na tribine, a navodno ga je policija brzo identifikovala i procesuirala.