Autor: Informer.rs

14.05.2023.

12:46

Foto: Tanjug/AP

Sport

TRENER MILANA SE OGLASIO POSLE RIBANJA FUDBALERA! Nisu smeli da pisnu, evo šta su im navijači rekli!

Za samo četiri dana "rosoneri" su doživeli dva deprimirajuća poraza. Prvo su u sredu izgubili na "San Siru" od Intera (0:2), u polufinalu Lige šampiona, a onda su u Seriji A poraženi u gostima kod Specije (2:0).

Za navijače "rosonera" ovo je prva noćna mora. Nakon poraza u Seriji A pozvali su trenera Stefana Piolija i igrače, koji su ćutali i slušali kritike navijača. Nisu smeli da pisnu. Trener je dan kasnije otkrio šta su im navijači poručili. 

- Navijači su razgovarali s nama. Dali su nam podršku i motivisali nas da damo sve od sebe - rekao je kratko Pioli.

Trener Milana je potom objasnio šta je bio razlog šokantnog poraza Milana od Specije.

- Nedostajalo nam je koncentracije, trebalo je da budemo brži i agresivniji. Bila je to izjednačena utakmica. Odigrali smo solidno prvo poluvreme, a onda smo pali nakon gola u drugom. Nije to bila naša utakmica.

U Ligi šampiona Milan je u prvoj utakmici polufinala izgubio (2:0) od najvećih rivala Intera. Sledi revanš u utorak (21.00).

Informer

 

- Pred nama je utakmica u kojoj možemo da ispišemo istoriju. Moramo da verujemo da možemo da pobedimo Inter. Poslednje dve utakmice nisu pokazatelj, možemo da igramo mnogo bolje. Normalno je da nam je ta utakmica u Ligi šampiona u glavi, normalno je da smo razočarani nakon prve. Moramo da budemo odlični u utorak. Još uvek ima načina da ovo bude pozitivna sezona. Moramo da verujemo da ćemo pobediti Inter - ponovio je trener Milana.

Informer

 

Leao je utakmicu protiv Specije preskočio zbog povrede.

- Ako ga pozovem, da li će Lea igrati od prvog minuta? Mislim da hoće - poručio je Pioli.