17.05.2023.

14:58

Foto: EPA

Sport

DA LI JE TO REJNOLDS LJUBOMORAN? Muž Blejk Lajvli poručio fudbaleru: Obuci majicu kad pričaš sa mojom ženom

Budi džentlmen i obuci majicu kad pričaš sa mojom ženom, rekao je u nekoliko navrata glumac Rajan Rejnolds fudbaleru Reksama Oliju Palmeru. Holivudski glamur Rejnolds je zamenio životom u Velsu, otkad je 2021. godine sa kolegom Robom Mekelhenijem kupio fudbalski klub iz pete lige i posvetio mu se sa namerom da ga za nekoliko godina dovede do Premijer lige. Ove sezone Reksam je osvojio Nacionalnu ligu i plasirao se u četvrti rang takmičenja.

Glumac, inače suprug poznate glumice Blejk Lajvli, često provodi vreme u klubu, a ponekad mu društvo pravi i lepša polovina, pa zajedno gledaju utakmicu. Kad se to desi, obavezno svrate do svlačionice da pozdrave igrače, a Rejnolds je javno podelio jednu anegdotu.

Informer

Oli Palmer i Rejnolds

- Svaki put kada smo porodično išli na utakmice, morali smo da prošetamo do svlačionice i pozdravimo igrače. Oli je uvek izlaio prvi, onako bez majice, samo da bi razgovarao sa mojom ženom. Rekao sam mu: "Oli, obuci je*enu majicu i vrati se da pričaš sa njom kao džentlmen." Oli najviše od svih igrača uživa u svetlima reflektora - objasnio je Rejnolds.