Autor: Informer.rs

18.05.2023.

07:20

Foto: Tanjug/AP

Sport

HRVAT SE SLOMIO PRED NOVINARIMA! Modrić plakao posle debakla! (FOTO)

Mančester siti je pregazio Real, a mrežu Madriđana napunili su dvostruki strelac Bernardo Silva, Eder Militao i Hulian Alvarez. Hrvatski reprezentativac Luka Modrić nije se proslavio protiv Sitija, želeće što pre da zaboravi meč sa "građanima, a španski mediji pišu da je zaplako prilikom razgovor sa novinarima.

- Što se dogodilo? Nismo bili dobri. Želeli smo da igramo drugačije i bolje, ali nismo uspeli. Siti je je bio superioran. To se dogodilo. Bili su bolji. Moramo to da priznamo i da im čestitamo. Videćemo šta dalje - rekao je uplakani Luka Modrić.

"Građani" će u finalu, koje je na programu 10. juna, na stadionu "Ataturk" u Istanbulu, igrati protiv milanskog Intera, koji je prethodno eliminisao gradskog rivala, ekipu Milana, sa ukupnih 3:0.

- Kada Real izgubi sve je važno. Mnogo je  analiza i kritika. Moramo s tim da živimo i da se naviknemo. Kritike nas neće pokopati, posebno one konstruktivne i moramo ih prihvatiti nakon ovako teškog poraza.

Modrić ne dozvoljava bilo kakve kritike na račun trenera Karla Anželotija. 

- Trener zaslužuje da ostane na svom mestu i posle ovog poraza. Doneo nam je toliko trofeja i prošle sezone je bio neverovatan. Ne treba da dramimo. 

Informer

 

Ovo je čini se kraj jedne ere Reala, ali Modrić veruje da on i njegovi saigrači nisi rekli sve što imaju.

- Videćemo! Moramo da krenemo dalje, ne želim sad da pričamo o budućnosti. Videćemo što će se dogoditi. Ova ekipa može navijačima da donese još mnogo slavlja.