18.05.2023.

21:30

Foto: Starsportphoto

Sport

DUŠAN KERKEZ: Bile su ovo dve teške utakmice, ČESTITAM MOJIM MOMCIMA!

Čukarički je u ponovljenom meču, koji je odložen u sredu zbog obilnih padavina, pobedio 1:0 ,  a strelac jedinog  je bio Luka Adžić.

- Čestitao bih mojim momcima. Bile su ovo dve teške utakmice, Kako nama, tako i Vojvodini, posle svega što se izdešavalo. Mogu mom kolegi da poželim sve najbolje i u sledećoj sezoni, da je završe onako kako oni žele. Čestitam mu na dosadašnjem radu. Hvala im još jednom i na gostoprimstvu, i juče i danas, sve je bilo okej  - rekao je Kerkez.

Prvi meč je prekinut u 32. minutu zbog velikog nevremena u Novom Sadu, pa je susret po pravilama morao da se ponovi od prvog minuta, iako je Čukarički u prvom vodio rezultatom 2:0.

- Vratio bih se malo na to, da razjasnimo neke stvari. Rekao sam i juče, milsim da niko ne razmišlja o igračima i kakva su pravila. Zamislite da smo juče igrali 70 minuta, ili tih 80 posto, kao što kažu, i da danas treba da igraju momci, i moji i momci iz Vojvodine 90 minuta. Zamislite na ovakvom terenu, gde može da dođe do povrede. Mislim da ljudi iz Saveza treba o tim stvarima da razmišljaju. Kako da ih promene da bi bilo dobro, prvenstvaeno za igrače. Na kraju krajeva, oni su ti koji izvode tu predstavu za sve ljubitelje fudbala - rekao je Kerkez.