21.05.2023.

10:01

Foto: EPA Images

Sport

UPLOVIO U MUZIČKE VODE! Slavni Ronaldinjo u spotu mega popularnog pevača (VIDEO)

Najbolji uvek biraju najbolje! Poznati portorikanski pevač Bed Bani (29), koji se godinama nalazi u vrhu najslušanijih umenika, angažovao je u svom poslednjem spotu fudbalsku zvezdu Ronaldinja (43).

Koliko je plenio kao igrač na terenima širom planete, nekadašnji napadač nastavio je još više da privlači pažnju kad je okončao profesionalno bavljenje fudbalom. Počeo je da živi od reklama, sarađivao je sa mnogobrojnim brendovima, a u jednom trenutku završio je u paragvajskom zatvoru zbog posedovanja lažnih dokumenata i tamo je proveo oko pola godine.

Informer

Ronaldinjo

Međutim, nemili događaj nije uticao na njegovu popularnost, već je i dalje nastavio da pleni harizmom gde god se pojavi. Stoga ne čudi što ga je popularni Bed Bani uzeo za spot.

Reč je o pesmi "Where she goes" a Brazilac se u nekoliko navrata vidi u kardu kako radi ono što najbolje u životu zna - pimpuje loptu na plaži. U ostalim kadrovima prikazani su žurka, luksuzni automobili, lepe žene i sve ono što mladi ljudi vole. Za samo dva dana, spot ima blizu deset miliona pregleda.