Autor: Informer.rs

21.05.2023.

18:50

Foto: REUTERS/Massimo Pinca

Sport

NEMA PREDAJE! Pogba najavio povratak: Neću odustati, daću sve od sebe

Došao je Pol Pogba nazad u Juventus kako bi posle neuspešne sezone u Mančester junajtedu oživeo karijeru. Ipak, povreda koja se dogodila tokom priprema odvojila ga je od terena na više meseci zbog čega je propustio Mundijal, a na treninge se vratio tek nedavno. 

Mnogi su ga zbog povrede otpisali, ali je Pol Pogba na svom Instagramu podelio motivacioni snimak u kom najavljuje njegov povratak u sam vrh. 

- Ova godina je bila veoma, veoma komplikovana uz probleme van fudbala i na terenu. Van terena mi je bilo zaista teško, ono što se dogodilo, bilo je teško, posebno psihički i pokušao sam da se sklonim u ono što volim, da igram fudbal, da procvetam na terenu. Moram da budem strpljiv. Psihički sam mnogo bolje - rekao je Pogba. 

Informer

Kada je govorio o dešavanjima van terena sve se odnosi na prevaru koju mu je podmetnuo rođeni brat Matijas. Tada je zajedno sa grupom simulirao svoju otmicu kako bi Pol platio kauciju za puštanje i tako oslobodio bratan. 

U februaru se vratio na teren, ali je ponovo u martu otišao na pauzu zbog povrede butine. Od sredine aprila bio je redovniji u ekipi, ali je 14. maja povredio butinu zbog koje je praktično završio sezonu.

- Nadamo se, verujemo... Psihički i fizički, daću sve od sebe da se vratim na vrh, da pomognem ekipi, klubu, da osvoji trofeje, zbog toga sam došao. Neću odistati, daću maksimum - dodao je Pogba.