Autor: Informer.rs

21.05.2023.

22:26

Foto: Tanjug/AP

Sport

KLOP OPET KRITIKUJE: Krasti vreme je baš VAU...

Nije uspeo Liverpul da savlada Aston Vilu u 37. kolu Premijer lige. Duel na Enfildu završen je bez pobednika (1:1), a Redsima su ostale samo teoretske šanse za plasman u Ligu šampiona. Nakon utakmice, trener domaće ekipe Jirgen Klop žestoko je kritikovao Aston Vilu, ali i sve druge ekipe koje se trude da "kradu vreme" na terenu. 

Aston Vila je u prvom poluvremenu povela golom Džejkoba Remzija, a je konačan rezultat na Enfildu postavio je Roberto Firmino. Inače, jučerašnja utakmica bila je poslednja za Brazilca na kultnom stadionu budući da na kraju sezone kao slobodan igrač odlazi iz Liverpula.

- Krasti vreme je... VAU! Videli smo sa Seviljom koja je pobedila 2:1 u Ligi Evrope, Roma je isto radila protiv Leverkuzena, koliko je lopta bila u igri? Kada gledam ovakve utakmice pitam se šta je to... Deset minuta sudijske nadoknade, to je bilo u redu, ali je trebalo još pet jer se odugovlačilo i tada. Moramo da pričamo o ovim stvarima - ljutito je rekao Klop nakon utakmice.

Informer

Predložio je i temperamentni Nemac formulu po kojoj bi se situacija popravila u budućnosti. 

- Mislim da je potrebno ranije davati žute kartone za odugovlačenje. Sve ekipe to rade, ceo svet. Videli smo to previše puta ove sezone i počinje prerano! Takve stvari kvare reitam i uvek jedan tim krade vreme. Moja priča nema veze sa današnjim rezultatom, samo sa opštim stanjem u fudbalu - podvukao je JIrgen KLop. 

Liverpul uoči poslednjeg kola ima tri boda manje od Mančester junajteda i Njukasla i ostale su samo teoretske šanse za plasman u Ligu šampiona naredne sezone.