Autor: Informer.rs

22.05.2023.

23:31

Foto:

Sport

ČIZMA BRUJI! Da li je Mihina ćerka raskinula sa poznatim fudbalerom? RAZLOG JE NOVI DEČKO (FOTO)

Već neko vreme Italijom kruže glasine o mogućoj krizi između njih dvoje, a sada se čini da su nedeljnici sigurni u njihov raskid posle dve godine ljubavi.

Par se više nije pojavljivao zajedno čak ni na društvenim mrežama, a odsustvo fudbalera na sahrani Siniše Mihajlovića jasno je dalo do znanja da stvari ne idu baš najbolje.

Mogući raskid objavio je nedeljnik "Chi", koji piše:

- Viktorija Mihajlović, ćerka trenera Siniše koji je preminuo u decembru, ponovo je sama. Posle dve i po godine veze sa torinskim fudbalerom Pjetrom Pelegrijem, priča se završila.

Informer

Pjetro Pelegri igra kao napadač u Torinu, gradu u kojem je par živeo zajedno. Prve zajedničke fotografije objavljene su u novembru 2020. upravo na Viktorijinom Instagram profilu.

Ljubavnoj priči Mihine ćerke i fudbalera došao je kraj, a već kruže glasine prema kojima Viktorija već ima novog dečka. Ovo je Andrea Maestrelli, takmičar poslednjeg italijanskog VIP "Velikog brata".

Informer

Andrea Maestreli

Fudbaler i model, njegov deda je Tomazo Maestreli, trener Lacija sedamdesetih godina.

Ne preostaje ništa drugo nego da sačekamo da vidimo da li će se veza pretvoriti u nešto drugačije.

U međuvremenu, porodica Mihajlović je spremna za veliku feštu, a to je venčanje Virdžinije, Viktorijine mlađe sestre, koja će se 17. juna u Pulji udati za svog partnera Alesandra Voljaka.