Autor: Informer.rs

24.05.2023.

17:03

Foto:

Sport

NI UPOLA TRENER KAKAV JE IGRAČ BIO! Legendarni Italijan ostao bez kluba!

Pirlo je prvoligaša Turskog šampionata preuzeo u junu prošle godine, a ugovor mu je trajao do istog meseca ove, tako da je saradnja raskinuta malo pre isteka dogovorenog perioda saradnje.

" Omogućili smo Andrei Pirlu i njegovom stručnom štabu ranije napuštanje kluba kako bi mogli na vreme da isplaniraju budućnost. Pokušaćemo da pobedimo u preostalim prvenstvenim utakmicama i iskoristimo vreme kako bi napravili plan za naredni period . Srećni smo što smo jednu sezonu sarađivali sa Andreom i želimo mu svu sreću i uspeh u daljem trenerskom poslu " stoji u saopštenju Karagumruka.

Poslednja utakmica u kojoj je vodio tim iz okruga Fatih bila je protiv Trabzonora u kojoj je ekipa legendarnog Italijana poražena 4:1. 

Andrea  Pirlo je imao fantastičnu igračku karijeru, a nastupao je u Interu, Milanu i Juventusu, dok je kao trener vodio ekipu Juventusa do 23 godine, nakon čega i prvi tim. Posle Italije preselio se u Tursku gde je vodio Karagumruk, a pominje se veliko interesovanje Fenerbahčea za usluge "maestra" . 

Informer