Autor: Informer.rs

24.05.2023.

23:17

Foto: EPA-EFE

Sport

SEVAĆE GOLOVI, ALI I GUZE! Ona preti da ukrade šou Sitiju i Interu! IMAĆE HOT NASTUP NA FINALU LIGE ŠAMPIONA! (VIDEO+FOTO)

Ona će nastupiti sa nigerijskim kantautorom Burna Bojem. 

Svečano otvaranje finala Lige šampiona biće emitovano u preko 200 zemalja sveta, kao i na internet stranici uefa.com i zvaničnim kanalima Uefe na Jutjubu i TikTok profilu Lige šampiona. 

- Tako sam uzbuđena Napravićemo pravi spektakl za navijače na stadionu i širom sveta. Ne želite ovo da propustite - rekla je pevačica.

Navijačica Botafoga, Anita iz Rio de Žaneira imala je nastup i u finalu Kopa Libertadores 2021. godine, kada je Palmeiras pobedio Flamengo sa 2:1 u Montevideu, kao i 2019, kada je Flamengo pobedio River Plejt, takođe sa 2:1, u Limi.

Anita već ima iskustvo na sportskim događajima. Pored Kopa Libertadores, pevala je i na otvaranju Olimpijskih igara u Riju 2016. godine, pevala je himnu nekoliko minuta pre starta VN Brazila u Formuli 1 2017, kao i na premijeri VN SAD u Majamiju, prošle godine. Pevačica je nastupila i na završnoj predstavi Kopa Amerike, na slavnoj Marakani 2019. godine.

Na Instagramu pevačica ima 64 miliona pratilaca, a na Tviteru, njen nalog prati 19 miliona ljudi.